Skip to content

Onze referenties

Op deze pagina delen we de referentieprojecten die we vanuit Master Builders Solutions in Nederland gerealiseerd hebben door de jaren heen. We nemen u mee in de achtergrond van het project, de uitdaging waar we mee te maken hadden, de geboden oplossing en het belangrijkste: de voordelen voor de klant.

Renovatie Parkeergarage Heekplein Enschede

Het van Heekplein in Enschede is één van de grootste winkelpleinen van Nederland. Onder dit plein bevindt zich de grootste parkeergarage van Enschede met 1650 parkeerplaatsen. Scheuren in het beton en het loskomen van de vloercoating noodzaakte de Gemeente Enschede de parkeergarage te renoveren.

parkeergarage-header-basf.1140x800x1

Renovatie Parkeergarage Weena Rotterdam 

Parkeergarage Weena, gebouwd in 1968 op een centrale plaats in de binnenstad Rotterdam. Weena bestaat uit een parkeerkelder en 4 parkeerlagen. Om op termijn scheuren in de vloer te voorkomen en de vloer te beschermen tegen inwatering en indringing van dooizouten werd gekozen voor het parkeerdeksysteem MasterSeal Traffic 2264.

weena-referentie

Renovatie Parkeergarage Winkelcentrum Hoog Catharijne

De parkeergarage nabij winkelcentrum Hoog Catharijne in Utrecht was toe aan een opknapbeurt. Ten gevolge van chloride indringing was er schade ontstaan aan de parkeervloeren. Daardoor diende de huidige afwerkvloer verwijdert te worden om de nodige herstellingen uit te voeren. Uiteindelijk diende er ook nog een volledig nieuw parkeerdeksysteem te worden aangebracht.

hoog-catharijne

Renovatie Parkeergarage Koningsplein Tilburg

De parkeergarage Koningsplein in Tilburg was na 40 jaar intensief gebruik toe aan een grote opknapbeurt. Een enorm project; meer dan 11.000 m² te coaten betonnen wanden en plafonds en meer dan 10.000 m² te renoveren vloer.

koningsplein

Renovatie vloer en hellingbanen Paardenveld Utrecht

De parkeergarage en de hellingbanen kregen een grondige opknapbeurt. De nieuwe vloerbekleding moest de parkeergarage wederom bestand maken tegen de mechanische lasten van de auto’s en parkeermanoeuvres, bestand tegen olie en benzine en tegen de fluctuaties van de verkeersdensiteit.

paardenveld

Nieuwbouw parkeergarage St. Antonius ziekenhuis

Herkenbaarheid, transparantie, daglicht, functionaliteit en oriëntatie liggen ten grondslag aan het ontwerp en de materialisering van het nieuwe St. Antonius Ziekenhuis Utrecht. Er werd een afwerking gevraagd die voldoende scheuroverbruggend vermogen bezit opdat gedurende lange periode een waterdichting wordt gegarandeerd.

st-antonius

Renovatie parkeergarage Turfmarkt Den Haag

De parkeergarage Turfmarkt in Den Haag was toe aan een totale renovatie. Voornamelijk de parkeerdekken op verdiepingen -1 en -2 waren dringend toe aan een totaal renovatieconcept. 

turfmarkt