Skip to content

Over Ons

Met parkeergaragevloereninfo.nl heeft u altijd toegang tot actuele informatie die betrekking heeft op de renovatie, het onderhoud en de nieuwbouw van parkeergaragevloeren. U vindt er informatie over schade & onderhoud, het analyseren van problemen, een vloerkeuzemenu en informatie over waarborgen, levensduur monitoring en onderhoudstijd.

Over Master Builders Solutions

Parkeergaragevloereninfo.nl is een initiatief van Master Builders Solutions. Met dit kennisplatform willen we u juist informeren onderhoud en renovatie aan parkeergaragevloeren. Zodat u op elk moment goed onderbouwd de juiste keuze maakt. Onze MasterSeal Traffic parkeergaragevloeren bieden duurzame en innovatieve oplossingen voor zowel renovatie, onderhoud als nieuwbouw van parkeergarages. Of het nu gaat om gemeenten, eigenaren, opdrachtgevers of architecten, we geven inzicht in het ontstaan van schades aan parkeergaragevloeren, maar ook hoe deze op te lossen en nog beter hoe deze te voorkomen. Verder bieden we informatie over hoe de juiste vloercoating te kiezen en deze te onderhouden.

Onze referenties

We ontwikkelen en adviseren diverse systemen voor het duurzaam repareren, waterdicht maken en beschermen van parkeergarages met de nieuwste technologieën op basis van cement, epoxy, polyurethaan en composieten. Omdat elke parkeergarage een uniek project is, waarborgt onze jarenlange wereldwijde expertise dat de juiste producten en oplossingen worden aangeboden aangepast aan de specifieke vereisten van het desbetreffende parkeerdek en geldende regelgeving. We delen graag een aantal referentieprojecten waar we trots op zijn: de renovatie van parkeergarage winkelcentrum Hoog Catharijne of de renovatie van parkeergarage Koningsplein in Tilburg.

Heeft u een vraag, dan kunt u direct contact met ons opnemen.