Skip to content

Nieuwbouw

Vloerkeuzemenu: kies de juiste parkeergarage vloersystemen

Natuurlijk wilt u een mooie parkeergaragevloer waar bezoekers met veel plezier hun auto parkeren. Maar daarnaast zijn er tal van technische voorwaarden waar de vloer en met name de vloercoating aan moeten voldoen. 

Kies de juiste parkeergarage vloersystemen

De redenen om een vloercoating in een parkeergarage toe te passen zijn divers. Denk aan het beschermen van de betonnen constructie, het helpen voorkomen van indringing van chloriden en het verhogen van de slip- en/of slijtweerstand. Daarnaast betreft het esthetische redenen en sociale veiligheidsredenen. Maar hoe kiest u het juiste parkeergarage vloersysteem met al deze redenen in gedachten? Door de vele keuzemogelijkheden is dit soms een uitdagend vraagstuk. En daar komen ook nog de prestatie- en gebruikseisen en uw toepassingsgebied bij kijken. Dit alles maakt dat u een specifieke afwerking nodig heeft – die vaak niet vergelijkbaar is met andere projecten. Vanuit BASF Masterbuilders Solutions helpen we u middels onderstaande whitepaper en video graag op weg met het kiezen van de juiste parkeergaragevloer afwerking. 

Download het whitepaper ‘Kies de juiste parkeergarage vloersystemen’ of neem direct contact op. 

kies-de-juiste-parkeergarage-vloersystemen

Beleef de parkeergarage vloersystemen in 3D

Onderstaande 3D-animatie neemt u, op een unieke en spectaculaire wijze, mee in de keuze van de verschillende vloersystemen voor in een parkeergarage. Nooit eerder zijn de verschillende vloersystemen voor bovendekken, tussenverdiepingen, keldervloeren en hellingbanen zo duidelijk in beeld gebracht. En tegelijk maakt u kennis met de verschillende mogelijkheden voor betonreparatie en -conservering.

MasterSeal vloersystemen

Benieuwd naar onze parkeergarage vloersystemen? Lees het in onderstaande documenten:

MasterSeal Traffic 2264

MasterSeal Traffic 2265

MasterSeal Traffic 2266

MasterSeal Traffic 2272

MasterSeal Traffic 2273

 

Kwaliteit van de parkeergaragevloer waarborgen

Onderzoek van KPMG toont aan dat in totaal meer dan 50% van alle opdrachtgevers het voorbije boekjaar te maken kreeg met één of meer ondermaats presterende constructieprojecten. Wij kunnen ons voorstellen dat dit één van uw grootste angsten is. Hoe zorgt u ervoor dat de kwaliteit van uw parkeergaragevloer is gewaarborgd?

Hoe kunt u de kwaliteit van de parkeergaragevloer waarborgen?

De afgesproken kwaliteitsafspraken van de parkeergaragevloer wilt u niet alleen op papier krijgen, maar u wilt juist ook dat dit in de praktijk gerealiseerd en gecontroleerd wordt. Hoe kunt u de kwaliteit in de praktijk in de aanbestedingsfase en gedurende het projectverloop waarborgen? Maar ook, hoe managet u de risico’s? De tijd van iemand op zijn blauwe ogen vertrouwen ligt inmiddels ver achter ons. Vanuit BASF Masterbuilders Solutions helpen we u op weg middels onderstaande whitepaper over het borgen van de kwaliteit van de projectrealisatie. Zo kunt u risico’s en faalkosten in parkeerrenovatie projecten minimaliseren.

Download het whitepaper ‘Kwaliteit van de parkeergaragevloer waarborgen’ of neem direct contact op.

kwaliteit-van-de-parkeergaragevloer-waarborgen

Levensduur van parkeergaragevloeren

De afgelopen decennia zijn er in ons land enkele honderden parkeergarages gebouwd. Voor een succesvolle exploitatie ging uw aandacht aanvankelijk waarschijnlijk vooral uit naar aspecten als routing, indeling, uitstraling en comfort. Maar minstens zo belangrijk is de levensduur. Vanuit BASF Masterbuilders Solutions geven we u in onderstaande whitepaper informatie over de levensduur van parkeergaragevloeren – en hoe u dit het beste kunt monitoren. Zodat u altijd de gewenste kwaliteit hoog kunt houden.

Het monitoren van de levensduur van parkeergaragevloeren

Uw parkeergaragevloer is zojuist voorzien van een nieuw coatingsysteem. De vloer is, conform uw eisen, aangebracht door een Approved Applicator. Het resultaat is naar tevredenheid en ieders tevredenheid opgeleverd. Door naar het volgende project! Of toch niet? Want hoelang gaat het duren voordat de eerste beschadigingen zichtbaar worden? Waarom het wenselijk, ja zelfs noodzakelijk, is om bij recent aangebrachte parkeergarage vloercoatingsystemen, afspraken te maken over het monitoren van deze vloercoating? Dat vertellen we u graag.

Download het whitepaper ‘Het monitoren van de levensduur van parkeergaragevloeren’ of neem direct contact op.

levensduur-van-parkeergaragevloeren

Onderhoudsprogramma voor parkeergaragevloeren

De parkeergaragevloer is zojuist voorzien van een nieuw coatingsysteem. De vloer is naar ieders tevredenheid. Maar dan, hoe blijft de vloer mooi en in goede conditie? Het juiste reinigingsproduct en –proces, afgestemd op de vloer levert tijd- en geldwinst op. Welke reinigingsproducten zijn er eigenlijk? En welke reinigingsmachines zijn beschikbaar? Maar ook: wat te doen bij hardnekkige problemen, bijvoorbeeld met kauwgom op de vloer!

Het juiste onderhoudsprogramma voor parkeergaragevloeren

De vloer mooi en representatief houden, met behoud van functionaliteit. Dat wil iedereen. Want parkeren moet nou eenmaal altijd doorgaan en de vloer is heel zichtbaar voor alle bezoekers. Door na de oplevering een gedegen onderhoudsprogramma voor de vloer samen te stellen lukt het representatief houden van de parkeergarage veel beter zo leest u in deze whitepaper. BASF Masterbuilders Solutions informeert u over de mogelijkheden van onderhoud en reiniging van kunststofvloeren in parkeergarages. Want het reinigingsproces van de parkeergaragevloer moet worden afgestemd op de gebruiksintensiteit van de parkeergarage, het type vloer en de soort vervuiling. We hebben gekeken naar bedrijven en producten die hierin het beste resultaat bieden in advies en product. Kunt u zich weer richten op andere projecten!

Download het whitepaper ‘Onderhoudsprogramma voor parkeergaragevloeren’ of neem direct contact op.

onderhoudsprogramma-voor-parkeergaragevloeren

Bestekteksten MasterSeal Traffic vloersystemen